Om IS Skanne

IS Skanne är en förening som startades 1939 i Åstorp med olika verksamheter.
Idag ligger föreningens huvudfokus på ungdomsträning i grenarna orientering, friidrott med mest löpning samt längdskidor.

Klubbrum Tingvalla

Vårt klubbrum vid Tingvalla är öppet varje torsdag mellan 17.00 – 18.00 för träning och samvaro. Alla är välkomna. Adressen är: Vramsvägen 9, 265 32 Åstorp
Servicedelen vid klubbrummet är öppet för allmänheten varje dag under dagtid den 15 april – 15 oktober. Där finns tillgång till dusch och toalett.

Veteranorientering

Veteranerna i nordvästra Skåne träffas och orienterar varannan onsdag (jämn vecka) klockan 09.00. Program, resultat m.m. hittar du under följande länk: http://veteranol.hsok.se

Skanneloppet

På lördagen i allhelgonahelgen genomför vi Skanneloppet med start och mål på Tingvalla. Det brukar vara ungefär 600 deltagare där start sker med tio löpare åt gången. Banorna går på Söderåsen och är 3,9km, 7,6 km och 17,3 km långa.

Naturpasset

Naturpass pågår under tiden mars till juni Tingvallaskogen. Vill du prova på en enkel orientering köper du ett paket med karta och anvisningar på apoteket i Åstorp. Det är lätt att hitta kontrollpunkterna så länge skogen inte har blivit så grön så passa på så tidigt som möjligt.

Skåneleden

Klubben håller ordning på en del av Skåneleden för alla strövare som vill ta sig fram på Söderåsen. Vår del börjar vid gamla GDL:s grustag i delningen mellan Krikavägen och vägen till Stenestad och går ett par kilometer upp på åsen.

Städning av godsets mark

Veckan före påsk brukar medlemmarna samlas för att städa på godsets mark. Detta ger oss möjlighet att använda godsets marker på Söderåsen.

Styrelse

RollNamnTelefonMail
OrdförandeDavid Andersson042-520 15david@isskanne.se
Vice ordförandePer-Olof Fernberg0431-43 19 65lenafernberg@yahoo.se
SekreterareDiana Broman070 847 73 47dianabroman@passagen.se
KassörBertil Wemmert076 185 74 78wemmek@gmail.com
LedamotAnders Henriksson
SuppleantHeidi Wieland Hedin042-592 91heidi.wieland@engelholm.se
SuppleantThomas Runfors